Onze Diensten

Keukenmontage | Tegelwerk | Sanitair | Verbouwing | Renovatie

"De mooiste keukens in Zeeland"

In uw keuken bereidt u de lekkerste gerechten. Hoe? Dat is uw geheim. Maar dan moet uw keuken natuurlijk wel goed zijn uitgerust en voorzien van alle gemakken. Dan komt het aan op het gebruik van materialen van gerenommeerde fabrikanten zodat een goede kwaliteit is gewaarborgd. En natuurlijk een perfecte montage en afwerking.
Marco van de Voorde Afbouw kan dat als geen ander. Vraag eens naar de mogelijkheden.

"De beste badkamers in Walcheren"

De badkamer is een van de intiemste ruimtes in uw huis en verlangt daarom speciale aandacht. Aandacht voor inrichting, materiaalgebruik en kleur zodat u zich daar prettig voelt. Marco van de Voorde Afbouw doet meer dan alleen maar het aansluiten van uw gekozen samenstelling. Hij heeft oog voor detail en kan u adviseren met kennis van zaken. Maak daar gebruik van!

"De beste badkamers in Walcheren"

Lange tijd heeft u de verbouwing uitgesteld maar nu moet het eindelijk gebeuren. Eerst moet er wat worden gesloopt om ruimte te maken voor de ideeën die u heeft. Een goed advies is dan onontbeerlijk en daar kunt u Marco van de Voorde Afbouw best wel voor ‘misbruiken’. Hij vertelt u graag wat er nodig is aan materialen en tijd om tot een goed eindresultaat te komen. U kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft er wel een oplossing voor. 

Snelle Links

Tel. +31 6 21 11 6812
Mail. mvafbouw@zeelandnet.nl 
Parelduikerhof 12
4332 DA Middelburg
Kvk. 22065585

© MvAfbouw 2003 | Algemene Voorwaarde | Fahwebdesign